Hur kan vi hjälpa dig?

För snabbast hjälp, vänligen utforska våra frågor och svar. Om du inte hittar det du letar efter är du välkommen att ringa oss på 035-10 18 17 eller kontakta oss via kontaktformuläret.

Frågor och svar

Som medlem har du följande möjligheter att ge feedback och dela dina åsikter om vårt gruppträningsschema:

Medlemsenkät: Varje år, under våren skickar vi ut en medlemsenkät där du kan ge din feedback och dela dina önskemål om gruppträningsschemat. Det är ett utmärkt tillfälle att låta oss veta vad du tycker.

Kontaktformuläret: Du kan också använda vårt kontaktformulär för att dela med dig av dina tankar och förslag när som helst under året. Vi tar dina synpunkter på stort allvar. Viktigt att notera är att eventuella ändringar i schemat inte kommer att ske under pågående period, utan dina åsikter kommer att tas i beaktning inför nästa schemaperiod.

Vi uppskattar din feedback och strävar efter att göra vårt schema så bra som möjligt för alla våra medlemmar. Tack för att du hjälper oss att förbättra vår träningsupplevelse!

Vårt mål med gruppträningsschemat är att göra det tilltalande för både våra nuvarande medlemmar och potentiella nya medlemmar. Vi strävar efter att skapa ett schema som passar så många som möjligt. För att utforma schemat använder vi flera källor som inkluderar medlemsenkät om träningsutbudet, en inventering bland våra ledare och tränare tidigare under året, samt Friskis&Svettis Riks utbudskarta.

Det är viktigt att notera att utbudskartan är dynamisk och revideras årligen. En del av våra träningsformer är också märkta som “Limited Edition”, vilket innebär att de är tillfälliga och att vissa träningsformer kan fasas ut och försvinna. Det är viktigt att förstå att som enskild förening har vi begränsad påverkan över dessa förändringar.

Om du vill ha en slutfaktura görs uppsägningen via formuläret nedan. Välj "Slutfaktura vid uppsägning av autogiro-abonnemang"

Friskis Halmstads schema läggs av vår schemagrupp, vars uppgift är att ta fram ett schema som är så bra som möjligt för våra medlemmar utifrån de förutsättningar vi har och kan erbjuda med hjälp av ideella ledare och tränare. Schemagruppen består idag av:

  • Ann-Sofie Hallonlöf, Rekryteringsansvarig
  • Hanna Skyggeson, Friskis coach
  • Sanna Herdy, Tränare i gymmet
  • Therese Ring - Gruppsamordnare

Lämna ett meddelande

Du kan förvänta dig svar inom tre arbetsdagar. Observera att du inte kan göra avbokningar på pass via formuläret, använd istället passbokningsfunktionen i Mitt Friskis.